Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optnoua/public_html/includes/header.php on line 2

GASTROPUB, gastropuburi, s. n. - Gastropub sau gastrolounge este un restaurant și bar care servește mâncare de foarte bună calitate.

  • Terasa restaurant 80-90Bine (că) ai venit!
  • Terasa restaurant 80-90În fiecare miercuri!
  • Terasa restaurant 80-90Copilăriei noastre
  • Terasa restaurant 80-90Mişto de tot!
  • Terasa restaurant 80-90Dacă ai chef!
Terasa restaurant 80-901 ToTerasa restaurant 80-90tal2 Terasa restaurant 80-903 Terasa restaurant 80-904
logo restaurant 80-90

Concept 80-90 Gastropub & More

Gastropubul '80-'90 este rodul a trei cuvinte definitorii pentru el: copilărie, nostalgie şi disctracţie. Cu un efort de echipă al unor oameni care şi-au trăit copilăria în anii '80-'90, a fost transpusă în realitate o idee unică pentru Bucureşti, care pune accent pe produse de înaltă calitate, cu preparate atent alese şi gătite de echipa noastră de bucătari şi o selecţie de băuturi bogată.

Termenul de gastropub, o combinaţie între franţuzescul 'gastronomie' şi englezescul 'pub' (tr. bar), îşi are originea în Anglia secolului XX şi reprezintă o fuziune între arta de a prepara mâncăruri alese şi un local de însemnătate pentru comunitate.

Aflat în inima Bucureştiului, într-o casă ce poartă identitatea unor vremuri istorice, redecorată într-un stil al anilor copilăriei noastre, Gastropubul '80-'90 dispune de o capacitate de până la 100 de persoane, incluzând şi o terasă spaţioasă, perfectă pentru zilele toride de vară. 

La interior, locaţia este împărţită pe 2 niveluri: restaurant la parter şi o cameră de joacă la subsol, cu Atari, darts. zeci de board game-uri şi surprize specifice anilor '80-'90.  

Meniul cuprinde specialităţi din bucătăria rece: de la bruschete, la tartar de vită şi somon; din bucătăria caldă: de la spaghete la biban în crustă de cartofi, la muşchi de vită pe grătar şi piept de raţă cu gem de portocale. 

Ocazional, Gastropubul '80-'90 îşi propune să ofere clienţilor o călătorie intensă în copilăria lor, când papilele gustative erau mângâiate de 'fasole bătută', 'pâine cu untură', 'pâine prăjită cu unt şi cu sare', 'zacuscă' sau 'macaroane cu brânză'. Aceste preparate, hai sa le spunem 'Meniul copilăriei noastre' contribuie, alături de decorurile surprinzătoare şi de activităţile conexe, la crearea unei atmosfere care să ne aducă aminte de frumoasa copilărie a anilor '80-'90.

Prin reinventarea unor reţete clasice, descompuse şi reasamblate folosind tehnica modernă, '80-'90 Gatropub & More creează o alternativă delicioasă, distractivă şi distinctă la meniul zilnic. Cu o listă de bucate care se schimbă sezonier pentru a profita de cele mai proaspete ingrediente disponibile pe piaţă, Gastropubul '80-'90 încearcă să menţină mereu un standard ridicat al calităţii.